Dođite u Sibir: Naše plaže nemaju mnogo peska, ali su seksi i bele

0

Jutjub
Da se smrzneš?
 

Ruska turistička agencija odlučila je da na ovaj način promoviše Sibir, najizolovaniji deo te zemlje. Nadaju se da će, kada prikažu pozitivnu sliku, namamiti turiste.

Poslednja reklamna kampanja, između ostalog, prikazuje i devojke koje se u bikinijima sunčaju na zaleđenom jezeru, prekrivenom snegom.

Seksi fotografije nastale su na veštačkom jezeru Zelenogorsk, a slogan kampanje je: "Naše plaže možda nemaju mnogo peska, ali su zato izuzetno bele".

Iako Sibir nema reputaciju baš omiljene turističke destinacije, najpre zbog klime i izuzetno niskih temperatura (prosečna temperatura u januaru je minus 20 stepeni Celzijusovih, nekad i mnogo niža), ima nekoliko hotela i "fensi" restorana koji privlače (avan)turiste koji žele da se izbliza upoznaju sa sibirskom prirodom.

Predsednik sibirske turističke organizacije Aleksej Telešov kaže da je Sibir "savršeno mesto za odmor u prirodi. Nudimo sve od avanturističkih aktivnosti poput ronjenja, letova iznad Sibira, raznih sportova na snegu, ali i mir i tišinu za one koji žele da odmore u prirodi".

Neke od atrakcija koje turistički radnici izdvajaju su uživanje u Aurori Borealis, bliski susreti sa medvedima, pecanje, lov…

Bez obzira na to koliko se govori o atrakcijama koje Sibir nudi, turistička popularnost ovog mesta ne raste, pa su zato odlučili da prikažu devojke u bikinijima i na taj način "prikažu da se u Sibiru zima slavi i da je zbog toga Sibir zabavno mesto, iz kojeg ćete otići sa puno uspomena".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here