www.mtel.global
Hit serija "Porodica" samo na MTEL TV-u!

Prošlo je tačno dve decenije od hapšenja i opsade kuće Slobodana Miloševića, a poslednji dani porodice nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije i događaji unutar zidina vile Mir na Dedinju i danas predstavljaju kontroverzne teme o kojima se govori sa puno emocija.

Opsada policije, specijalnih snaga, novinara, građana, ali i danas aktuelnih političara pokazaće nepredvidive ljudske reakcije u naizgled bezizlaznim situacijama, ali i ogromnu ljubav i vezu jedne porodice.

Glavne likove, Slobodana Miloševića, Mariju Milošević i Mirjanu Marković, tumače Boris Isaković, Tijana Marković i Mirjana Karanović, dok Čedu Jovanovića i Zorana Đinđića igraju Milan Marić i Uliks Fehmiu.

Serija “Porodica” je interpretacija stvarnih događaja zasnovanih na poznatim činjenicama, autentičnim snimcima i kazivanju prisutnih. Ona je svedočanstvo naše skorašnje istorije o kojoj ćemo još mnogo toga saznati.

Porodica nalikuje Šekspirovoj tragediji, katarzičnoj, navodi glumačka i autorska ekipa serije koja je rađena u produkciji “Telekoma Srbija” i “Fajerflaj” i svi treba da je odgledaju do kraja i bez predrasuda a reakcija naših građana i regiona će svakako biti, a posebno i danas aktuelnih političara koji su bili svedoci svih dešavanja.

Pet epizoda emitovaće se od večeras svakog dana na kanalu Superstar TV od 20 časova, a na RTS 1 od 20.50 časova.

Ako živite u inostranstvu, hit seriju “Porodica” gledajte na Superstar TV i RTS 1 TV kanalima kojei se legalno emituju samo na MTEL TV.

MTEL TV vam omogućava da pratite preko 250 domaćih TV kanala i najpopularnije serije u ovom trenutku kao što su: “Tajne vinove loze”, “Državni službenik”, “Klan” i mnoge druge.
Da pogledate MTEL TV ponudu kliknite OVDE

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here