Printscreen/X
Rodžer Federer i Andrea Bočeli

Dok je Novak Đoković u Torinu osvajao završni masters, po sedmi put, i rušio još jedan rekord Rodžera Federera, švajcarski teniser je uživao na koncertu u Cirihu.

Odlučio je da penzionerske dane iskoristi da uživa u glasu jednog od najvećih operskih pevača svih vremena Andree Bočelija, a posebna čast pripala mu je kada je Italijan “izveo” slavnog tenisera na binu.

Čuveni tenor je oduševio numerom “Nessun Dorma” zbog koje su emocije preplavile Rodžera, tako da se švajcarski teniser rasplakao kako nije verovatno od završetka karijere ili možda Vimbldona 2019. godine, kada je poslednji put imao šansu da osvoji grend slem.

Posle svega, Federer i Bočeli su se pozdravili, a švajcarski teniser se poklonio legendarnom pevaču koji mu je posvetio pesmu na kraju koncerta.

2 COMMENTS

  1. Svakako mislim da Federer pokusava da nadje utjehu za ono sto mu se desilo sa njegovim voljenim tenisom zaradijo je ogroman novac od tenisa i nije uredu sto sada omalovazava taj sport i baca pod noge velika sramota i brezobrazluk od jednog tako velikog sportiste nesporsko ponasanje treba da se pokloni velikom Djokovicu i da mu na sporski nacin cestita istorijske rekorde bez obzira na sve cijenim i obozavam Federera kao velikog tenisera volio sam da ga gledam kada igra ijako sam navijac i ljubitelj naj boljeg u istoriji

  2. Opet neka živa legenda, neki živući što ga slave zapadnjaci…..ali, uzalud vam trud svirači, istorija pamti samo one najbolje, a ostali se samo pomenu nekada…..taj najbolji nije samo najbolji u tenisu , već je i takva ljudska veličina da prevazilazi tog Ederera za nekoliko klasa !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here