Promo
Aleksandra Cipka Tadic

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka pamtiće dugo gostovanje u uživo emisiji! Naime, dok se ona smeškala sa malih ekrana i trudila se da gledaocima ulepša dan, u njenoj kući se odvijala prava drama. Naime, lopovi su pokušali da iskoriste njeno odsustvo i slavu Svetog Luku, te da je opljačkaju ali se nisu nadali da će u njenom rodnom mestu biti vrlo brzo primećeni te da će nakon toga uslediti pravi pakao!

-Aleksandra je naša komišnica i od malena je svi znamo, tačnije ovo je malo mesto i svako svakog zna, pa se primeti čim dođe neko sa strane što bi rekli. Ona se svima uvek javi i baš smo se srele kada je krenula u emisiju, koja je išla uživo, otišla je tamo da uveliča slavlje svojoj drugarici i kumi Ivani Šašić. Nisam mogla ni da pretpostavim da će nekoj budali pasti da pamet sve to da iskoristi. – priznaje nam Aleksandrina komšinica.

Po svemu sudeći Aleksandrino kretanje su pratili i iskoristili priliku kada nema nikog kod kuće kako bi ušli bez većih problema i opljačkali je! Međutim, nije im baš sve išlo po planu jer je ceo očigledno ne baš dobar plan pokvarila upravo njena komšinica.

-Dok je tamo trajalo slavlje i dok je ona pevala primetila sam da ispred njene kuće staje automobil koji do sada pravo da vam kažem nisam viđala! Pošto sam znala da ona nije kući, krenula sam da izađem da vidim šta se dešava i da im kažem da nema nikog ali dok sam izašla oni su već krenuli da razvaljuju vrata sa zadnje strane kuće. U tom momentu ja sam se uplašila i počela da vrištim ceo komšiluk me je ja mislim čuo! Počela sam da vičem lopovi, pa mi se čini da se u tom momentu ne zna ko se koga više uplašio. – priznaje ova starija gospođa, i dodaje:

-Kada su me čuli dali su se u beg, pa su čak tom prilikom i udarili u kapiju umesto da odu u rikverc krenuli su napred, delovalo je možda baš kao da neko snima komediju. Nisam htela da nerviran našu Cipku pa sam je zvala posle sat vremena da joj kažem šta se desilo. Stigla je ona brzo kući bila je vidno uznemirena jer je naše mesto mirno i do sada nismo imali ovakve stvari. –  zaključuje ona.

Kako bi proverili sve što se izdešavalo kontaktirali smo i Cipku, koja je kako i sama priznaje posle ovoga jako razočarana u ljude.

-Izvinite, znate da uvek sve ispoštujem ali zaista sada nisam u stanju da detaljno komentarišem. Pričaćemo o svemu dok se malo slegnu utisci jer je ovo za sve nas veliki šok. Izvinite još jednom.- rekla nam je Cipka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here