Printscreen: Youtube/Novosti
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković predvodiće srpski tim u duelu sa Kazahstanom u sredu u četvrtfinalu Dejvis Kupa.

Novak je oprezan po prirodi i poštuje svakog rivala, pa tako i Kazahstance koji su bili prvi u svojoj grupi.

– Jučerašnji dan je bio napet neizvestan, nismo znali do 1 ujutru da li ćemo ići za madrid ili ne. Izgubili smo taj meč od Nemačke, ali ima Boga što se kaže, dobili smo priliku da igramo četvrtfinale.

– Nisam bio u opoj dvorani 15 godina kada sam igrao poslednji put turnir. Lepa je dvorana, uslovi su odlični dobra energija u ekipi svi smo motivisani i nadamo se najboljem.

Kazahstan je najpotcenjenija na Dejvis kupu. Pobedili su svoju grupu, imaju Bublika koji je nezgodna igrač dobro servira igra riskantan tenis, može da bude jako nezgodan na ovoj podlozi.

– Igra visok nivo tenisa, neće imati šta da izgubi, ići će na pobedu protiv mene. Kokuškin sa druge strane je iskusan, veteran, igrao je i pobeđivao mnogo važnih mečeva za Kazahstan. Mi imamo podmlađen tim, videćemo ko će igrati na drugoj tabli, imamo razne kombinacije, takođe dubl je važan, danas smo probali da se uigramo. Nadamo se najboljem i radujemi se što ćemo igrati pred publikom i nadamo se doći naši ljudi koji žive ovde ili ako mogu da doputuju iz Srbije da nas podrže – rekao je Novak.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here