Printscreen/Sport klub

Spektakularnu utakmicu u Monte Karlu i plasman Partizana u Top 8 Evrolige ispratio je s lica mesta najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je bio u društvu sina Stefana. Po završetku susreta navijači crno-belih koji su se našli na tribinama u Kneževini, skandirali su “Đoković Stefan”, što je Nole ispratio s osmehom i aplauzom.

Gde god da se pojavi Novak Đoković večito je u centru pažnje. Prvi reket planete prisustvovao je utakmici 30. kola Evrolige u krcatoj Beogradskoj areni, kada je Željkova kaznena ekspedicija razbila Olipijakos krajem marta.

Usledile su ovacije „grobara“ na račun Đokovića, ali se ovog puta u glavnoj ulozi našao njegov naslednik, koji očigledno obožava sport i koji je svaki poen crno-belih izuzetno energično proslavljao.

Partizan je posle drame uspeo da izađe na kraj sa Monakom, koji s klupe vodi legenda i bivši trener Crvene zvezde Saša Obradović, da bi po završetku susreta usledilo slavlje i pesma najvernijih navijača kluba iz Humske.

Kako Novak s porodicom živi u Monte Karlu, bilo je jasno da će se vrlo verovatno i pojaviti na utakmici koja je Partizanu, u slučaju pobede, garantovala prelazak iz nekoliko krugova pakla u raj. Prethodno je prvi reket sveta posetio crno-bele nekoliko sati pred utakmicu, poželevši im sreću.

Mali Stefan bio je srećan, ujedno i zbunjen što čuje da navijači skandiraju njegovo ime. Novak je sve to ispratio sa širokim osmehom na licu i aplauzom, dok je Đoković junior mahao navijačima koji su uzvikivali njegovo ime.

Novak se zatim pozdravio sa Ivanom Maksimović-Anđušić, koja je došla da bodri supruga Danila i crno-bele na putu ka ostvarenju velkog cilja. Đoković je zatim čestitao košarkašima Partizana veliki uspeh i plasman u Top 8.

Novak je za posle meča za Sport klub izjavio da uvek navija za Partizan, osim kada igra protiv Crvene zvezde.

Podsetimo, Novak Đoković će u Monte Karlu naredne nedelje biti učesnik mastersa na kom juri treću titulu, a prvu od 2015. godine. Žrebom koji je u petak popodne održan u prestonici Kneževine, odlučeno je da Srbin kao prvi nosilac bude slobodan na startu. Prva prepreka biće mu pobednik duela Brendon Nakašima – Mekenzi Mekdonald.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here