MTS promo
Lola Astanova

“Vrhunska klavirska tehnika u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu”.

Svetski poznata američka pijanistkinja Lola Astanova nastupiće 01. juna u mts Dvorani. Ova, u svom muzičkom izrazu jedinstvena umetnica, poznata po inovativnom audio-vizuelnom performansu na klaviru, ekstremnom broju pratilaca na društvenim mrežama, ali i velikom broju obožavalaca širom sveta, nastupiće ekskluzivno u poznatoj beogradskoj Dvorani prvi put.

Astanova koja sada važi za jednu od najtraženijih pijanistkinja širom sveta, počela je svoj muzički put sa samo osam godina, da bi do danas postigla, kako je kritičari opisuju “vrhunsku klavirsku tehniku u kombinaciji sa dubokom muzičkom senzualnošću i jedinstvenim osećajem za modu”.

Izvođenjem originalnih koncerata klasične muzike i saradnjom sa najboljim orkestrima i muzičarima, Astanova je osvojila srca ljubitelja klavira u svakom kutku planete, a retko ko ostaje imun na njenu želju da svaki njen nastup, kako i sama opisuje “bude jedna posebna elegantna i strastvena ljubavna veza sa klavirom”.

Lola važi za umetnicu sa veoma uzbudljivom muzičkom karijerom, uklapajući se u definiciju savremenog virtuoza. Nastupala je sa internacionalno priznatim muzičarima, među kojima su Andrea Bočeli, Al Di Meola, 2 Cellos, Marko Antonije, kao i David Foster, a vlasnica je i velikog broja priznatih muzičkih nagrada.

Zbog svega navedenog, Lola Astanova i na Instagramu važi za jednu od najpregledanijih klasičnih muzičara na svetu u periodu od 2018. do 2021. godine.

Nama je posebno zanimljivo poznanstvo lepe Lole sa Novakom Đokovićem, koga je pre nekoliko godina upoznala u Majamiju. Astanova je u superlativima govorila o Noletu, čak je izjavila i da mu je davala časove klavira. Takođe, bila je i Đokovićeva gošća u Beogradu na Adrija turu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here