Dolazak u Zvezdu ostvarenje sna

0

Šesto pojačanje Crvene zvezde, štoper Bogdan Planić, koji je stigao iz OFK Beograda, odmah po potpisu pridružio se novim klupskim drugovima koji se nalaze na pripremama u Termama Čatež.
Planić je u četvrtak popodne odradio prvi trening pod nadzorom trenera Nenada Lalatovića i nije krio oduševljenje što je među crveno-belima:
– Ovo je za mene ostvarenje dečačkog sna i daću sve od sebe da ukazanu šansu iskoristim na najbolji način. Poziv Zvezde je stigao iznenada i bez razmišljanja sam ga prihvatio. Velika je čast postati član najvećeg kluba na Balkanu.
Dojučerašnji štoper OFK Beograda ne krije da će mu puno značiti prisustvo Marka Petkovića, sa kojim se i privatno druži.
– Petko i ja smo inače nerazdvojni, i van terena, a već mi je pričao kako je nositi Zvezdin dres i sigurno je da će mi mnogo značiti da se što bolje uklopim. U svakom slučaju, jedva čekam debi na "Marakani" – rekao je Planić.
Pre Planića ovog leta na beogradsku "Marakanu" su stigli Nenad Gavrić (Napredak), Đorđe Despotović (belgijski Lokeren), Predrag Đorđević (Javor), Damir Kahriman (ukrajinska Tavrija) i Stefan Đorđević (Voždovac).

Dauda: Hvala za sve!
Doskorašnji napadač Crvene zvezde Abiola Dauda zvanično je postao novi igrač holandskog Vitesea, a preko Tviter profila zahvalio se navijačima Zvezde za trenutke provedene u Beogradu.
– Konačno je sve završeno. Veoma sam srećan zbog novog izazova i prilike da igram za Vitese. Želim da zahvalim svim navijačima Crvene zvezde za veliku podršku koju sam imao tokom boravka u Beogradu, takođe, i onima koji su mi pomogli da budem ovde gde sam sada – poručio je Dauda, koji je za Zvezdu odigrao 31 meč i postigao 15 golova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here