EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Košarkaš Dalasa Luka Dončić nije bio zadovoljan svojim nastupom u porazu Maveriksa od Golden Stejt Voriorsa u prvom meču finalne serije zapadne konferencije.

Golden Stejt je slavio na domaćem terenu rezultatom 112:87. Dončić je bio najefikasniji igrač svog tima, uprkos najgorem meču u karijeri u plej-ofu. Postigao je ukupno 20 poena (6-18 iz igre), ali samo dva u drugom poluvremenu.

– Uradili su izuzetan posao čuvajući me, posebno u drugom poluvremenu. Moram da budem bolji zarad cele ekipe, ja sam kriv. Možemo bolje, naravno. U drugom poluvremenu nismo imali isti broj otvorenih šuteva kao u prve dve četvrtine – rekao je 23-godišnjak i dodao:

– Verujemo u uspeh, rekao sam to tokom serije sa Sansima. Nivo samopouzdanja je isti. Teško je pobediti na svakom meču, neke ćemo izgubiti, ali samopouzdanje ostaje. Moramo da igramo bolje ako želimo da pobedimo u sledećoj utakmici, da se borimo više – kao protiv Finiksa posle uvodnog meča. Tada su prve dve utakmice bile identične, moramo da učimo iz grešaka.

Druga utakmica finalne serije zapadne konferencije igra se u subotu sa početkom od 3 časa posle ponoći.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here