Tanjug
Angelina i Dragutin Topić

Bivši srpski atletičar Dragutin Topić izjavio je da još ne može da shvati da je njegova ćerka Angelina osvojila bronzanu medalju u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Angelina Topić je sinoć osvojila bronzanu medalju, pošto je preskočila 193 centimetara. Dragutin Topić se oglasio danas porukom na Instagramu.

“Kažu da je jutro pametnije od večeri… I dalje ne shvatam da je ovo dete, Biljino i moje prvenče, uradilo ono što je nemoguće. Najmlađa osvajačica medalje ikada na EP. Sedim i plačem. U glavi mi je samo moj pokojni trener Mika od koga sam upijao svaku reč i tvrdim Vam da je on i dalje tu pored mene, sedi i šapuće mi, bodri i ispravlja me, daje mi savete i ne dozvoljava mi da pogrešim. Hvala ti kume na svemu, ova medalja je za tebe, da li će ih biti još ne znam, ali ova je tvoja”, napisao je Topić na Instagramu.

Zlatnu medalju u skoku uvis osvojila je Ukrajinka Jaroslava Mahučih, dok je srebro pripalo crnogorskoj atletičarki Mariji Vuković.

2 COMMENTS

  1. SA TIM REZULTATOM PRIJE DESET GODINA NEBI BILA NI OSMA NA PRVENSTVU EVROPE.BAREM TRI RUSKINJE BI BILE BOLJE DA SU IMALE PRAVO TAKMICENJA. STA UVELICAVATE PROSJECAN REZULTAT.

  2. KOLIKO MRZIŠ SRBIJU I NJENE SPORTISTE? BOLJE DA SI ĆUTAO KAD NEMAŠ PAMETI DA GOVORIŠ SMISLENO!!!
    DETE TI SI PONOS I DIKA SVIH NAS !
    Aleksandar

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here