ATA Images
Tanja Savic

Pevačica Tanja Savić odnedavno u Smederevu živi sa sinovima Đorđem i Maksimom, koje je uspela da dovede iz Australije, gde su bili s njenim bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Međutim, pevačica navodno ne izlazi iz kuće danima, kako kažu njene komšije, a razlog je taj što se plaši da joj suprug, s kojim je i dalje zvanično u braku, ponovo ne otme sinove.

Iako je ranije bila otvorena za saradnju s medijima, Tanja i njena porodica ne žele da razgovaraju s novinarima jer, kako kažu, nije u redu to što se i njenom suprugu Dušanu daje prilika da kaže svoju stranu priče. Dakle, po mišljenju pevačice, javnost treba da čuje samo njenu stranu priče.

Tanja je nedavno, pre nego što je vratila sinove iz Australije, kupila stan unovoj zgradi za koji je izdvojila pozamašnu sumu novca, a majstori koji renoviraju kuću pored te zgrade otvoreno su razgovarali o Tanji.

“Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta, jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao”, rekli su, dok je jedna komšinica imala drugačiji stav o Tanji.

“Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila, jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet… Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe”, rekla je gospođa koja živi u blizini pevačice.

Tanja se nije javljala na telefon, a kada su joj novinari pozvonili na interfon, rekla je:

“Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s decom sam, hvala na razumevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime