Dribla, daje golove i – čita: Jojić predvodi ljubitelje knjiga

0

Ljubitelj knjiga: Miloš Jojić danas igra u Bundesligi
 

Osim fudbala u "Zemunelu" će se od petka "igrati" i sa knjigama. Fudbalski klub Partizan otvorio je biblioteku u SPORTskom centru Teleoptik. Biblioteka u "Zemunelu" je otvorena u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, koja je i donirala pedesetak naslova.

 

Otvaranju crno-bele biblioteke prisustvovali su: direktor marketinga FK Partizan Snežana Filipović, PR menadžer izdavačke kuće Laguna Vanja Gavrovski, kao i eminentni pisci, Pavle Zelić i Goran Skrobonja.

 

Crno-bela biblioteka nastavak je projekta spajanja SPORTa i kulture, koji je FK Partizan pokrenuo početkom 2013. Posle crno-bele izložbe, klupskih poseta pozorištu i bioskopu, na red su došle i knjige i saradnja sa liderom u izdavaštvu kućom Laguna.

 

Pavle Zelić

 

PR menadžer izdavačke kuće Laguna Vanja Gavrovski je tim povodom rekla:

 

– Kada sam prvi put dobila poziv marketing tima FK Partizan da učestvujemo u otvaranju klupske biblioteke, bila sam više nego zatečena. Znala sam da bivši fudbaler Partizana Miloš Jojić voli naše knjige, da dosta čita i da ih je nosio tokom priprema u Antaliji. Ipak, jedan ovakav projekat je veliki pomak za SPORT i kulturu, generalno. Sa velikom zadovoljstvom smo se odazvali saradnji i sigurni smo da je ovo pravi primer mladima, čiji su idoli fudbaleri Partizana, da i oni upravo krenu njihovim stopama i čitaju što više!

 

 

 

PR menadžer izdavačke kuće Laguna Vanja Gavrovski

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here