Dujković: Ne znam da li me smenjuju

0

"Članovi Izvršnog odbora i treba da razgovaraju, to im je posao. Iskreno, nemam nikakve informacije da će se održati sastanak. Nisam, dakle, ni upućen da li treba da se razgovara o mojoj eventualnoj smeni", kaže Dujković o sastanku koji je zakazan za ponedeljak.

 

"Rukovodstvo saveza treba da mi izglasa poverenje ili ne. Ja sam odavno rekao da se nisam ni nametao za tu poziciju, oni su sad na potezu", objašnjava selektor mladih.

 

Dujković kaže da je svestan nezadovoljstva koje vlada zbog loših igara tima i da je poraz od Makedonije samo pogoršao situaciju.

 

"Meč sa Makedonijom bio je samo jedna prijateljska utakmica. Imali smo neke događaje koji su uticali na atmosferu, vraćali se sa aerodroma, kasno stigli u Makedoniju, dao sam nekoliko igrača omladinskoj selekciji i selektoru Stanojeviću, jer smatram da su njihove obaveze bile veći interes u tom trenutku. Sve su to stvari koje su uticale da naše izdanje bude ispod nivoa mlade reprezentacije Srbije, jer je kvalitet u odnosu na Makedoniju uvek na našoj strani".

 

Dujković kaže da nije podnosio izveštaj jer "niko to nije ni tražio od njega". On dodaje da se nije pokajao što je preuzeo mlade jer je "došao da pomogne", a da je na drugima da ocenjuju njegov rad.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here