Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Nova poslovnica na atraktivnoj lokaciji

U želji da svoju ponudu još više približi potrebama građana i učini je komfornijom, Kompanija “Dunav osiguranje” proširila je mrežu poslovnica u Beogradu sa još dve – na Novom Beogradu i Vidikovcu.

Reč je o novim, savremenim prodajnim mestima, na kojima usluge osiguranja mogu da obave i fizička i pravna lica.

Novootvorena poslovnica Kompanije na Novom Beogradu nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u Ulici Jurija Gagarina 22 đ, u lokalu 3 u A bloku. Prilaz ovoj poslovnici prilagođen je i licima s posebnim potrebama. Kontakt telefon poslovnice je: +381 11624-0224.

Poslovnica u Ulici patrijarha Joanikija 28 na Vidikovcu smeštena je u moderno opremljenom objektu, u neposrednoj blizini MUP-a. To je dodatna prednost za sve vlasnike automobila koji će u ovoj poslovnici osigurati svog četvorotočkaša. Broj telefona za građane koji žele više informacija o uslugama osiguranja koje mogu obaviti na ovom prodajnom mestu “Dunava” je +381 11 234-6922.

Dodatna prednost za osiguranje automobila

Radno vreme ovih poslovnica Kompanije “Dunav” radnim danima je od 7,30 do 19,30 časova, a subotom od 8,00 do 14,00 časova.

U novim poslovnicama Kompanije građani mogu da zaključe polise za veliki broj neživotnih osiguranja: putničko i dobrovoljno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode i osiguranje imovine.

Vlasnici automobila mogu da osiguraju svog četvorotočkaša od auto-odgovornosti, da zaključe polisu kasko osiguranja i pomoć na putu, da osiguraju vozača i putnike od nezgode i da obezbede međunarodnu zelenu kartu. Dodatna pogodnost je i odloženo plaćanje troškova registracije automobila na 12 rata posredstvom veb-kredita, platnih kartica ili čekovima građana.

Detaljne informacije o uslugama koje pruža “Dunav osiguranje” i svim pogodnostima zainteresovani građani, pored prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800-386-286 (samo za pozive iz Srbije) ili putem imejla: kontaktcentar@dunav.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here