shutterstock.com
Vreme je za putovanja

Putovanja nas oplemenjuju, donose nova iskustva i ispisuju nove priče! Da bismo se otisnuli ka nekim novim destinacijama i prepustili zovu daljina, nisu nam potrebni koferi puni novca, već um otvoren za izazov napuštanja sigurne luke i duša koja se napaja bajkovitom lepotom prirodnih, kulturno-istorijskih, etničkih raznolikosti sveta koji nas okružuje. Ovo leto je prilika da se spakuju koferi i hrabro pohrli u uzbudljive avanture!

Ipak, osim hrabrosti, potrebna je i dobra priprema za put, kako bi se i oni nepredviđeni događaji što lakše prevazišli. Prehlade, iznenadne bolesti i povrede nisu saputnici koje bi iko poželeo, ali ponekad umeju da iznenade i nemoguće ih je zanemariti. Najsigurniji način da se u slučaju nepredviđenih situacija obezbedi zdravstvena zaštita i izbegnu visoki troškovi lečenja u inostranstvu jeste polisa putnog zdravstvenog osiguranja. Zato, u kofer koji spremaš za polazak u letnju pustolovinu, kao prvo i najvažnije, spakuj “Dunav” polisu putnog osiguranja jer je ona i ovog leta tvoj siguran saputnik!

Ako si izabrao Pariz, naša preporuka je da u Grad svetlosti i ljubavi nikad ne putuješ sam! Pored voljene osobe svoje mesto treba da nađe i “Dunav” polisa putnog osiguranja, koja s najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra obezbeđuje i najviši stepen pokrića osiguranih rizika. Ta polisa ti omogućava pokrivanje troškova iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija, nabavke neophodnih lekova, ambulantnog i bolničkog lečenja, prevoza bolesnika do najbliže zdravstvene ustanove, kao i pokriće mnogih drugih rizika. Sigurnim koracima savladaj 1710 stepenika koji vode do vrha Ajfelovog tornja i s njegove zadivljujuće visine sagledaj kao na dlanu čudesni grad sanjara i zaljubljenih!

Ukoliko te više privlači da istražiš mistični London, polisu putnog osiguranja pre odlaska na put možeš zaključiti i onlajn. Svaki pređeni kilometar puta nosi u sebi dragocenu uspomenu. Zato zaustavi vreme na Big Benu i reci da beskonačnim putovanjima!

Kaže se da svi putevi vode u Rim, a da bi tvoji putevi bili bezbedni, tu je i polisa pomoći na putu, koju takođe možeš zaključiti onlajn. Uz polisu putne asistencije, jedan telefonski poziv u bilo koje doba dana ili noći 365 dana u godini obezbediće dolazak ovlašćenog majstora, pregled, lakše popravke i odvoženje (šlepovanje) vozila, kao i troškove noćenja ako kvar zahteva dužu popravku. Zato, za sreću baci novčić u fontanu Di Trevi, zamisli najlepše želje, a pre svega svoj siguran povratak u Rim!

Bilo da si planirao putovanje u neke od pomenutih evropskih metropola ili je tvoj izbor neka druga suncem okupana letnja destinacija, jedno je sigurno, a to je da je i ovog leta “Dunav osiguranje” – tvoj siguran saputnik!

Sve dodatne informacije o pomenutim polisama zainteresovani mogu dobiti putem Кontakt centra Кompanije “Dunav osiguranje” na telefon 0800 386 286 (samo za pozive iz Srbije) ili na sajtu www.dunav.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here