Tanjug
Marko Đurić

Povodom izjave bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da Aleksandar Vučić „besprizorno laže“ građane da je istočni krak Koridora 10 rezultat aktuelne vlasti, potpredsednik GO SNS Marko Ðurić kaže da su u Tadićevo vreme jedini koridori bili – koridori pljačke.

– U Tadićevo vreme koridori su postojali kao tema praznih obećanja, obmanjivanja građana i fantomskih tendera, dok su jedini pravi koridori u Tadićevo vreme bili koridori pljačke kojima se iznosio novac građana Srbije, kroz firme poput Ðilasovih, koje su, po njegovom priznanju, prihodovale 619 miliona evra u vreme dok je bio na vlasti – rekao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, predsednik Vučić je preporodio Srbiju i već danas je, kada se u obzir uzmu izvršeni radovi na drumskoj i železničkoj infrastrukturi, rekorder po rezultatima na ovom polju.

„Iza ove vlasti građanima će ostati ekonomski obnovljena i osnažena Srbija, dok su Tadić i njegovi tadašnji i sadašnji saradnici za sobom ostavili pustoš, dugove i zemlju na ivici bankrotstva“, rekao je Ðurić, navodi se u saopštenju.

To je, kako kaže, jedina i prava istina.

– Lepo je od Tadića što nam je dao povoda da građane podsetimo na razliku između državotvorne vlasti Srpske napredne stranke i družine za pljačku i uništenje Srbije na čijem je čelu bila Demokratska stranka – zaključio je on.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime