Da sa fanovima nije uvek lako, potvrđuje i slučaj Dušice Grabović koju duže od dva meseca opseda uporni obožavatelj.

Naime, Grabovićeva je već neko vreme na meti muškarca koji prati svaki njen korak, šalje joj jezive poruke u kojima joj preti da će je ubiti ukoliko ne bude s njim. Dušica je u razgovoru za Alo! priznala da se pribojava za svoju bezbednost jer je muškarac koji je uhodi nedavno otkrio i adresu na kojoj živi, zbog čega pevačica razmišlja da se preseli.

– U početku mi je sve delovalo bezazleno, pa čak i simpatično jer nisam mogla ni da pretpostavim šta će mi se sve desiti. Prvu poruku sam dobila pre dva meseca i sećam se da sam na parkingu zatekla ružu i čokoladu zakačene za brisač mog automobila – počinje priču Dušica i dodaje da je nakon prvog vrlo brzo usledilo i drugo iznenađenje.

– Ubrzo nakon toga, sedela sam u kafiću sa drugaricama kada mi je konobar doneo piće i poruku. U tom trenutku mi nije bilo svejedno. Tad mi se upalila prva lampica jer nisam mogla da shvatim kako ta osoba zna gde sa ja nalazim – ispričala je Dušica i dodala da se najviše uplašila kada je shvatila da njen obožavatelj zna gde ona živi.

– Nekoliko dana nakon toga, shvatila sam da je vrag odneo šalu kada sam na otiraču ispred mog stana pronašla buket cveća sa porukom. Prepoznala sam rukopis i shvatila sam da se radi o istoj osobi koja mi je poslala poruku dok sam sedela u kafiću. U poruci su pisale grozne stvari, pretio je da će mi svašta uraditi ukoliko ne pristanem da budem s njim – kaže Dušica i dodaje da razmišlja da ceo slučaj prijavi policiji.

– Situacija nimalo nije naivna, a ja brinem za svoju bezbednost. Ne mogu da shvatim kako je uspeo da sazna adresu na kojoj živim, a plašim se da ovo neće ostati samo na porukama i poklonima. Ukoliko sama ne budem uspela da se izborim s ovim, definitivno ću slučaj prijaviti policiji – rekla je Dušica na kraju razgovora.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here