Foto: MN Press
Duško Tošić

Duško Tošić postao je vlasnik luksuznog stana koji se nalazi u novoizgrađenoj stambenoj zgradi u blizini Hrama Svetog Save.

Prema tvrdnjama našeg izvora bliskog fudbaleru, on je već duže vreme tražio nekretninu koja je u blizini centra grada, pa mu se ova lokacija učinila kao idealno mesto. Objekat se nalazi u jednosmernoj ulici, a stan koji se Dušku dopao je dvostran.

Kako saznajemo, fudbaler je angažovao enterijeristu, za koga je imao samo jedan uslov – da dečje sobe gledaju na Hram Svetog Save, koji se nalazi u blizini zgrade.

Fudbaler nije žalio para za ovaj stan. Poznato je da se cene kvadrata u novogradnji u tom delu grada kreću oko 3.000 evra, pa nije teško izračunati da ga je nova nekretnina od stotinak kvadrata koštala oko 300.000 evra.

Inače, prema priči drugog fudbalerovog poznanika, Duško je skoro godinu dana tražio nekretninu, ali nijedna mu se nije dopala kao ova. Pre nekoliko meseci agenti su mu ponudili stan u skupocenom bloku koji se zida na Zvezdari. U pitanju je nekoliko zgrada koje su na atraktivnoj lokaciji, poseduju bazene, teretane, privatno obezbeđenje i još mnogo toga, pa je Tošić bio na korak da odluči da baš tu kupi stan. Međutim, u poslednjem momentu stigla je ponuda za prodaju nekretnine kod Hrama Svetog Save i on je ipak hteo da se skući na Vračaru.

Fudbaler već poseduje luksuzan stan na Dedinju u kojem je godinama živeo sa porodicom, a pre nekoliko godina kupio je i vilu od Dragana Stojkovića Piksija, koju je platio dva miliona evra. Navodno, kako smo saznali, Duško u svom vlasništvu ima i lokale u širem centru Beograda, koje iznajmljuje, pa će stan na Vračaru biti samo još jedna u nizu nekretnina koje on poseduje. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Tošićem, ali je njegov broj telefona poznat redakciji bio nedostupan.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime