MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Crvena zvezda savladala je, nakon preokreta, Radnik na stadionu “Rajko Mitić” rezultatom 2:1 u meču 32. kola Superlige Srbije.

Do 54. minuta vodio je Radnik, rezervni golman gostiju odbranio je dva penala, ali ekipa Dejana Stankovića na kraju je ipak došla do pobede golovima Sanoga i Ivanića.

U prvih 15 minuta Crvena zvezda imala je tri dobre prilike, ali odličan je na svom golu bio golman gostiju Kostić koji se povredio u 17. minutu zbog čega je zamenjen.

U 24. minutu rukom je igrao Stojanović i crveno-beli su dobili prvi penal. Kostićev zamenik među stativama Ranđelović odlično je pročitao šut Falku i ostalo je 0:0.

U 35. minutu stigla je kazna. Radovan Pankov je hteo da vrati kratku loptu do Borjana i tako je otvorio prostor Milovanoviću koji je predriblao golmana domaćih i dao gol za vođstvo Radnika.

Radnik je uz vođstvo otišao na odmor, ali Crvena zvezda do izjednačenja dolazi u 54. minutu. Strelac je bio Seku Sanogo koji je odlično skočio kada je lopta ubačena iz korenra.

Nizala je Zvezda zicere, ali Ranđelović je briljirao na svom golu što je dokazao još jednim odbranjenim penalom. Ukupno su dva čuvara mreže Radnika upisala 11 odbrana.

U 72. minutu zaustavio je šut Mirka Ivanića koji je na kraju ipak uspeo da ga matira u 85. minutu i donese Zvedi preokret.

Crvena zvezda nakon 30. pobede u sezoni ima 92 boda na prvom mestu, Radnik je peti sa 48.

U sledećem kolu Crvena zvezda gostuje Inđiji, a Radnik dočekuje niški Radnički.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here