EPA/NINA PROMMER
Dvejn Džonson

Na vrhu liste najplaćenijih glumaca na svetu u 2020. godini koju časopis „Forbs“ objavljuje u avgustu svake godine, ponovo se našao Dvejn Džonson, a prva dva pratioca su mu Rajan Rejnolds i Mark Volberg.

Ovogodišnjih deset najplaćenijih glumaca ukupno je zaradilo 545,5 miliona dolara, a više od četvrtine ove sume isplatio im je „Netfliks“. Divovska striming platforma je u stvari isplatila 140,5 miliona dolara glumcima koji drže prvih šest mesta na „Forbsovoj“ listi.

Dvejn Džonson je drugu godinu za redom na vrhu liste sa zaradom od 87,56 miliona dolara, a za ulogu Interpolovog agenta koji proganja kradljivce umetnina u novom „Netfliksovom“ filmu, dobio je honorar od 23,5 miliona.

Rajan Rejnolds, Mark Volberg, Ben Aflek i Vin Dizel su od „Netfliksa“ ukupno zaradili 85 miliona dolara.

Uticaj streaming kompanija dobija na ubrzanju. Očekuje se da će „Netfliks“, koji je na vodeće glumce u Holivudu potrošio više od bilo kog pojedinačnog studija, ove godine uložiti više od 17 milijardi dolara u nove sadržaje.

Epl TV + navodno planira da baci više od 30 miliona dolara kako bi privoleo Rajana Rejnoldsa za novi božićni film, a „Amazon“ šestom sa Forbsove liste, bolivudskoj zvezdi Akšaju Kumaru, nudi 10 miliona za ulogu u predstojećoj televizijskoj seriji.

1 KOMENTAR

  1. Da se ne čini da velika većina ljudi bude unižena, ne bi mnogo značila brojka 83,5 miliona… hoću da kažem, da bi se toj količini novca dao značaj, i njime neko „odskočio“, potrebno je da mnogi budu i potcenjeni i poniženi. Razlika nastaje iuzdizanjem jednih, malo njih, i unižavanjem ostalih, velikog i sve većeg broja ljudi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime