MTEL
Uštedite uz MTEL TV akciju “Platite 2, gledate 4 meseca”

Leto je stiglo, ali to ne znači da morate propustiti svoje omiljene TV emisije i kanale! Zahvaljujući MTEL TV usluzi, vaša omiljena zabava staje u džep i torbu, pružajući vam mogućnost da uživate u njoj gde god da se nalazite!

Ako niste već upoznati sa čarima MTEL TV-a, vreme je da se upustite u avanturu koja će vam promeniti način na koji gledate televiziju!

Duplo više zabave: Plati 2, gledaj 4!

Iskoristite sjajnu priliku koja vam se pruža! Kupite pretplatu za 2 meseca, a dobićete još 2 MESECA GRATIS! Da, dobro ste pročitali, četiri meseca neometane zabave za cenu od samo dva! Ova ekskluzivna ponuda traje ograničeno vreme, stoga ne propustite priliku da sebi obezbedite neprekidnu zabavu tokom celog leta.

Svi kanali sa Balkana na jednom mestu

Želite li da gledate najtraženije kanale sa Balkana na jednom mestu? MTEL TV vam pruža upravo tu mogućnost! Nema potrebe za pretplatom na više različitih servisa, jer MTEL TV nudi preko 270 kanala sa Balkana, vaše omiljene radio stanice, vrhunske domaće serije, i kultne filmove jugoslovenske kinematografije. Sve je tu, čekajući samo na vas!

Vaša omiljena TV zabava uvek na dohvat ruke

Želite da pratite domaće serije i filmove? Može.
Navijate za domaći sport i večiti derbi? Može.
Zainteresovani ste za emisije na najboljim TV kanalima? Može.

Šta god da poželite da odgledate, sve to možete dobiti kupovinom samo jednog MTEL TV paketa. MTEL TV raznovrsna ponuda obuhvata sve što vaše srce poželi!

Video klub sa hit serijama i kultnim filmovima

MTEL vam nudi i ekskluzivan Video klub sa najnovijim hit serijama i kultnim filmovima. Prepustite se uzbudljivim avanturama uz serije poput “Ubice mog oca 6”, “Pad”, “Šetnja sa lavom”, “Azbuka našeg života”, “Tajne vinove loze”, i mnoge druge. U ponudi je i preko 200 kultnih filmova iz jugoslovenske kinematografije koji će vas vratiti u neka druga vremena.

Korisnička podrška uvek na raspolaganju

Vaša udobnost i zadovoljstvo su MTEL-ov prioritet. Zato se možete osloniti na MTEL Korisničku podršku koja je dostupna 24/7, 365 dana u godini. Bez obzira na vaša pitanja ili zahteve, MTEL TV agenti će vam rado pomoći putem online chata na sajtu, putem email-a support@mtel.global ili telefonskim putem na brojevima koje možete pronaći na MTEL sajtu u delu “Kontakt”. Vaše zadovoljstvo je MTEL misija!

Legalna i kvalitetna usluga – Vaš pravi izbor

Ako želite legalnu i kvalitetnu TV uslugu sa sadržajem koji se redovno ažurira, MTEL TV je vaš pravi izbor. Budite sigurni da MTEL Global poseduje ugovore sa svim TV kućama za emitovanje TV sadržaja, čime vam pruža potpuno legalnu i sigurnu zabavu za vas i vašu porodicu.

Ne čekajte više! Posetite MTEL sajt www.mtel.global i otkrijte svet neograničene TV zabave. Iskoristite specijalnu ponudu “Plati 2, Gledaj 4” i uživajte u omiljenim kanalima tokom celog leta. Spremite se za avanturu koja vas čeka uz MTEL TV – vaša zabava bez granica!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here