Džajić je krivac za Zvezdin brodolom

0

Nekadašnji fudbaler i trener crveno-belih Slavoljub Muslin smatra da je eliminacija Crvene zvezde sa evropske scene prava katastrofa za klub. Srpski stručnjak iz Francuske pomno prati sva dešavanja u klubu iz Ljutice Bogdana i teško preživljava njegove najteže dane.

Situacija sve gora
Situacija u Crvenoj zvezdi se ne popravlja. Može se, čak, reći da je iz dana u dan sve gora. Vreme prolazi, a iz kluba još nemaju predstavu u kom sastavu (i igračkom i upravljačkom) će početi narednu sezonu.
Odluka o žalbi UEFA povodom izbacivanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona biće razmatrana na sednici Upravnog odobra, ali to sigurno neće biti i jedina tema. Šta više, pošto je igračima produžen odmor (umesto 16, početak priprema pomeren je na 26. jun), može se nagovestiti da su crveno-beli odustali od žalbe.
Igračima se, inače, još niko od članova Uprave nije zvanično obratio povodom njihovih sudbina u klubu.

– Prava katastrofa je Zvezdina eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona. I to posle osvojene titule, koja se čekala šest sušnih godina. To je veliki udar na klub, igrače i navijače – izjavio je Muslin.
On ističe da mu je, pre svega, žao igrača.
– UEFA je dugo žmurila kada su u pitanju Zvezdini brojni propusti. I kazna je sada stigla, jer je jednostavno morala da dođe. Mnogo mi je žao igrača. Dali su maksimum, osvojili titulu, ali šta to sada vredi…
Muslin, koji je najlepše trenutke doživeo među crveno-belima kao igrač i trener, upire prstom u glavnog krivca – Dragana Džajića.
– Zna se krivac. Uostalom, svi ga dobro znaju. To je Dragan Džajić. On je režiser stranputice crveno-belog tima. Ništa ne radi. Samo statira. A majstor je da potroši klupske pare – bez dlake na jeziku priča Muslin i smatra da Zvezda mora da krene od nule. – Zvezda je u velikom minusu. Sadašnja uprava je pokušala da ga smanji, ali dok je tu Džajić, sreće neće i ne može da bude. Mora se pod hitno naći neki čovek koji bi pokrio minus, ili neki jaki sponzor, i da se krene od nule. Drugu varijantu ne vidim.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here