Fudbaler Arsenala sklonjen je iz tima posle meča protiv Kristal Palasa u kojem je ušao u verbalni konflikt sa navijačima koji su već duže vreme nezadovoljni njegovim igrama i ponašanjem.

 

Granit Džaka (27) je otvorio dušu za švajcarski Blik i priznao da mu čitava situacija izuzetno teško pada.

– Kada sam video da je četvrti sudija ispisao moj broj na semaforu i da naši navijači slave, to me je baš pogodilo. Bilo je veoma bolno i frustrirajuće. Ni sada ne mogu da razumem takvu reakciju i takvu dozu neprijateljstva upućenu prema meni. Nisam neko ko ne prihvata kritiku. Ako tim i ja ne igramo dobro, moramo da saslušamo kritike i radimo na tome da poboljšamo greške. Ali uvrede i kletve upućene sopstvenom kapitenu mogu samo da uzrokuju lošu atmosferu u timu koji bi trebalo da podržite ako ste navijač. To nema smisla i samo slabi timski duh – rekao je reprezentativac Švajcarske.

Menadžer Arsenala Unaji Emeri nedavno je izjavio da postoji mogućnost da Džaka u zimskom prelaznom roku bude prodat.

– Par saigrača su došli da me posete posle meča i to je bilo sjajno. Ohrabrili su me da se ne predajem i da ne padam. Povrh svega, rekli su mi da veliki broj navijača Arsenala širom sveta ne deli to mišljenje navijača sa stadiona. Ponosnan sam što nosim dres ovog kluba. Ostaću pozitivan i daću sve od sebe da dokažem da sam važan deo ovog velikog kluba – zaključio je Džaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here