instagram/printscreen
Džejla Ramović

Mlada muzička zvezda Džejla Ramović, veliku popularnost za veoma kratak period pridobila je kao pobednica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, pre dve godine.

Od tada je miljenica širom regiona, ne samo zbog svog izvanrednog pevačkog umeća, već i zato što daje pravi primer mladima.

Posle pobede, objavila je singl pod nazivom “Ruine”, ali nakon toga nije nastavila sa snimanjem novih pesama, jer kako sama kaže, čeka pravu pesmu za sebe.

Dok ne pronađe odgovarajuću numeru, ona je našla novo zanimanje, te radi reklamne kampanje u kojima pozajmljuje glas.

– To je počelo pre dve, tri godine, a sad je krenulo malo intenzivnije jer se nedavno desila reklama u kojoj sam pozajmila glas. To je neki novi izazov u mom životu – istakla je Džejla za “Grand news”.

Da je uzor mladim devojčicama, dokaz je i što ima potvrdu od mnogih roditelja, čija deca prate Džejlu na društvenim mrežama.

– Mislim da nemam uticaj samo na devojčice koje žele da pevaju, već i druge devojčice koje me prate. Meni je stvarno čast kada mi njihovi roditelji priđu i kažu da sam im uzor, neko u koga gledaju i koga prate. Ja se stvarno trudim da im dajem dobar primer – rekla je mlada zvezda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here