EPA-EFE/GARY HERSHORN
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez je otkazala poslednjih sedam datuma svoje predstojeće turneje – bez objašnjenja. Fanovi su primetili da je sajt Ticketmaster dodao obaveštenja o otkazivanju nastupa u Nešvilu, Roliju, Severnoj Karolini, Atlanti, Tampi, Floridi i Nju Orleansu za turneju “This Is Me…Now“ ranije ove nedelje.

Još zanimljivije je da su ranije najavljeni koncerti u Klivlendu i Hjustonu potpuno uklonjeni sa sajta. Za period od 20. do 31. avgusta bilo je predviđeno sedam termina. Turneja se sada ipak završava u Njujorku 17. avgusta.

U poruci na sajtu Ticketmaster-a za otkazivanje je kriv “organizator događaja”, ali osim detalja o povraćaju ulaznica, nije bilo više informacija.

Međutim, Page Six piše da je došlo do logističkih problema sa promoterom i da postoji mogućnost da koncerti budu pomereni. Lopezova to još nije objavila na društvenim mrežama.

Ovo ažuriranje turneje dolazi nakon što je pevaćicin novi album pod nazivom “This Is Me…Now”, prošao loše na Billboard 200 listi, debitujući na 38. mestu prošlog meseca.

Pored albuma, J.Lo je objavila i mjuzikl “This Is Me…Now: A Love Story” i dokumentarni film “The Greatest Love Story Never Told”.

“This Is Me…Now” je prvi studijski album Dženifer Lopez posle deset godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here