Printscreen: Youtube

Ako ste ikad gledali popularnu TV seriju “Prijatelji”, onda vam je u sećanju definitivno morala ostati Dženis, lik koji je glumi Megi Viler (59), čiji je glas, iako mnogima iritantan, postao jedan od najprepoznatljivijih u televizijskom programu.

Govoreći za News.com.au, ova američka glumica sad je napokon otkrila zašto je Dženis zapravo dobila tako piskav glas od koga se mnogima diže kosa na glavi.

– Otišla sam na audiciju za ‘Prijatelje’ nakon što sam dobila otkaz u seriji “These Friends of Mine” (naime, pod ovim se nazivom emitovala prva sezona sitkoma koji je kasnije preimenovan u ‘Ellen’ – naravno, glavnu ulogu tumači slavna komičarka Elen Dedženeris).

– Bila sam Skrhana kad su me otpustili, to me jako potreslo kao glumicu, ali istovremeno sam osetila slobodu – odlučila sam da radim posao koji volim bez ikakva straha… Zato sam na kastingu spontano promenila glas i šefovi su bili oduševljeni… Ko zna, da ta audicija nije bila zakazana baš posle mog otkaza, možda bih sve napravila drugačije – rekla je glumica.

– Uglavnom, promena glasa pala mi je na pamet čim sam pročitala sadržaj scene koju je trebalo da odglumim – Dženis dečku Čendleru kupuje čarape s likom losa iz crtića – priča glumica i dodaje.

– Sve sam isplanirala unapred – znala sam da će me on stalno zasmejavati na setu – čovek je jednostavno urnebesan – i baš zato je Dženis morala imati zarazan, ‘luđački’ smeh, drugačije ne bismo mogli raditi jer sam znala da ću s takvim kolegom sve vreme ‘umirati’ od smeha – ispričala je Megi, koja je 1994. godine debitovala kao naporna Bingova devojka u popularnim “Prijateljima”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here