EPA/Peter Foley
Džesika Alba

Džesika Alba karijeru je počela još kao devojčica, te je prvu filmsku ulogu imala sa samo 13 godina, što je bila odskočna daska koja ju je vinula među velike holivudske zvezde.

Tri decenije kasnije, glumica je sagledala svoju karijeru, te priznala da je oduvek odisala pomalo i strogom energijom kako bi sebe zaštitila od brojnih izazova u koje mlade glumice lako upadaju.

– Uvek sam bila obazriva kao glumica. Uvek sam bila jaka i imala sam to grubo lice koje odiše muškom energijom. Kada se osvrnem na svoj život, razumem zašto sam bila takva, verovatno da bih zaštitila sebe od većine ljudi – rekla je ona za magazin “Elle”.

Već sa 19 godina imala je izgrađenu karijeru, a te 2000. nominovana je za Zlatni globus za ulogu u seriji “Crni anđeo”, što je za mladu devojku bilo veoma stresno.

– Mogla sam da budem potencijalna meta mnogih predatora. Na svu sreću – nisam.

Porodica na prvom mestu

Jasno je da je Alba zapostavila karijeru kada se ostvarila u ulozi roditelja, te se trudi da zajedno sa suprugom producentom Kešom Vorenom, izvede na put njihovo troje dece, ćerke Honor i Hejven i sina Hejsa.

Njihov brak već godinama služi kao primer ostalim javnim ličnostima o tome da i pored velikog interesovanja javnosti, može da se uskladi privatno i poslovno i održi skladan odnos.

– Mi smo i dalje zaljubljeni jedno u drugo. Vremenom smo naučili kako da komuniciramo i rešimo neslaganja pre nego što rasprava preraste u nešto veće. Mi smo pre svega najbolji prijatelji i jako se poštujemo. Moj suprug je moja velika podrška. Uvek je tu za mene. Lepo je kada imate takvog nekog kraj sebe – govorila je glumica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here