Promo

Proglašenje vanrednog stanja u Srbiji, zbog pandemije korona virusa, stavila je nastavnike, đake i roditelje pred novi izazov – kako organizovati učenje na daljinu i pomoći đacima da usvoje nova znanja.

Nastava na daljinu je vrlo brzo organizovana, đaci je prate, ali je bitno da nova znanja usvoje i budu spremni za ocenjivanje, kao i za upis u srednje škole koji se bliži. Nakon učenja ispred TV-a neophodna je aktivacija štampanim materijalom, tj. preći kroz gradivo, ispisati rukom zadatke i steći rutinu za testove u školi, koje đake čekaju nakon povratka u školske klupe.

Zašto Easy start?

Biblioteka easy start zamišljena je kao kombinacija ’’alata’’ koji roditeljima i deci olakšavaju zajedničko učenje i pripremu za sve provere znanja: testove, usmene, pismene, kontrolne i završne ispite. Easy Start kompleti sadrže najvažnija pitanja, zadatke, testove i priručnik sa rešenjima za proveru i učenje, sastavljene su od strane tima stručnjaka i prate u potpunosti nastavno gradivo.

U novonastalim uslovima deca mogu, nakon pogledanih lekcija na TV ekranima, da samostalno usvajaju gradivo uz Easy start komplete za osnovnu školu. Deca najpre upisuju odgovore koje znaju, a zatim se podstiču da samostalno nađu odgovore i rešenja na pitanja ili zadatke koje ne znaju. U nalaženju odgovora dozvoljena su im sva sredstva – edukativna literatura, internet, raspitivanje kod drugova, roditelja. Nakon toga sledi provera znanja, koju mogu obaviti roditelji, pri čemu se još jednom obnavlja gradivo. Svaki tačan odgovor sadrži i objašnjenje koje detetu pomaže da shvati kontekst i sadržaj pitanja, odnosno znanja koje je potrebno da savlada.

Ovakav način učenja podstiče kreativnost, istraživački duh i snalažljivost. Roditelji uz minimalnu asistenciju pomažu deci prilikom učenja, razvijaju odnos i autoritet.

Psiholozi su utvrdili – Tražeći odgovor, deca najbrže pamte!

Za koje predmete su dostupni Easy start testovi?

Easy Start kompleti za osnovnu školu su dostupni za srpski jezik, matematiku, geografiju, biologiju, istoriju, fiziku i hemiju od 5. do 8. razreda. Pored toga dostupni su i kombinovani testovi iz srpskog jezika i matematike, kao i kombinovani testovi iz prirodnih i društvenih nauka za pripremu završnog ispita za upis u srednje škole.

Povoljan odnos cene i kvaliteta Easy start kompleta

Testove za osnovnu školu Easy Start možete poručiti preko internet knjižare Knjige na dlanu i pri tome ostvariti popust od čak 30%, što znači da set testova za jedan predmet možete platiti po ceni od 637 dinara, umesto 910 dinara. Dostava je na vašu adresu bez poštanskih troškova.

U novonastaloj situaciji sa Easy start kompletima za školu, omogućite vašim osnovcima da samostalno na najlakši i najbrži način savladaju školsko gradivo, a sve to po ceni jednog privatnog časa.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime