Instagram/editaaradinovic
Edita Aradinovic

Pevačica iskreno o profesiji i događajima koji su obeležili prethodnu godinu

Novu 2021. i “najluđu noć”, svi smo dočekali drugačije nego obično, bez velikih žurki, bez nastupa, klubova, koncerata, a Edita nam je rekla da je za nju ovo ipak bila “najlepša noć”, jer je mogla da je proslavi sa najmilijima.

Zanimalo nas je i da li postoji neka specijalna osoba koju bi volela da je poljubila tačno u ponoć, a lepa pevačica nam je duhovito odgovorila:

– Postoji, ali je to nažalost nemoguće. Pošto je veoma poznat holivudski glumac.

Iako su neki možda pomislili da je Edita postala jutjuberka u ovo vreme pandemija nije isključila tu mogućnost, ali radije bi kaže bila glumica

– Apsolutno! Priželjkujem i večito maštam da će se to i desiti. Neočekivani životni poziv za glavnu ulogu nekog psihotrilera, rekla je ona.

Edita je bila jedna od koleginica koja je Rasti javno pružila podršku, nakon čega su usledili negativni komentari na društvenim mrežama.

– Nemam komentar, ne mogu vas svi voleti. Oni su došli na moj profil, ne ja na njihov. Rastu volim, i podržavam svim srcem, jasna je bila Edita u svom stavu.

Prisetila se i legende Džeja koji nas je napustio, sad već u prošloj godini i rekla sledeće:

– Upoznala sam ga, i imala priliku da nastupam sa njim. Bio je harizmatican, skroman, uvek nasmejan i ponosna sam na način na koji smo

ga ispratili. Kada bi ovako uvek bili ujedinjeni gde bi nam kraj bio, rekla je za kraj pevačica.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here