Foto: Instagram/editaaradinovic
Edita Aradinovic

Pevačica Edita Aradinović već nekoliko meseci uživa u vezi sa političarem Andrejom Bajecom koji je predsednik Narodne stranke u opštini Vračar.

Njih dvoje svoju ljubav kriju od očiju javnosti, a najveći razlog jeste to što je Andrej još uvek u zakonitom braku sa suprugom, sa kojom ima sina, tvrdi Srpski telegraf.

– Edita i Andrej su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su uplovili u vezu. Odlučili su se da vezu kriju od očiju javnosti zato što je Bajec još uvek zvanično u braku, ali sa suprugom ne živi pod istim krovom. Pored toga, sinu nije predstavio novu izabranicu i to je jedini razlog što se kriju – priča izvor.

Edita je srećna i ispunjena pored Andreja koji joj pruža mnogo pažnje i pomaže joj u karijeri.

– Nakon što su ih nedavno uslikali paparaci na njenom nastupu, Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju, ali su ostali pri stavu da ne pričaju javno o vezi ni jedno ni drugo dok se on ne razvede i ne upozna sina sa njom. Edita je pored njega veoma srećna, svakodnevno je obasipa pažnjom i daje joj podršku. Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu – kaže izvor.

Edita, navodi pomenuti list, nije želela da komentariše detalje o navodnoj vezi sa oženjenim političarem.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime