Printscreen
Elektra Elit sa mužem

Transrodna pevačica Elektra Elit pre dva meseca je iznenadila javnost kada je objavila da se udala u Mostaru. Međutim, njena bajka bila je kratkog veka.

Elektra i njen partner, model i sportista Nenad Vujanović, posle samo dva meseca od kako su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da” odlučili su da se mirnim putem razvedu. Kako pevačica tvrdi, njihov brak nije ugrozila treća osoba niti slični problemi, jedino što im je pokvarilo ljubav jeste to što ne može da održava vezu na daljinu.

– Da, istina je. Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povredim Nenada. On je divan mladić, vredan, dobar, pun razumevanja. Prema meni je uvek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čoveka od njega nisam upoznala, zauvek ću ga voleti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste – rekla je pevačica, a onda otkrila i da između njih nije došlo do prevare:

– Ne, Nenad mene nije prevario, a ni ja njega. On zna šta je moj posao u Švajcarskoj. Kada me je oženio nije mu to smetalo, mada sam ja osetila par puta zbog njegove velike ljubavi da mu je krivo, ali je shvatio da je to samo posao koji ja volim. Prihvatio me je takvu kakva jesam, i ja sam njega, i zaista smo se voleli.

Elektra je otkrila i da će sa Nenadom zauvek ostati u lepim odnosima jer on nije kriv za njihov razlaz.

– Sa njim ću ostati u, nadam se, odličnim odnosima jer to je jedna duša od čoveka i nije ništa kriv. Nenad zaslužuje samoo poštovanje i ljubav i želim mu svu sreću ovog sveta. Ja jednostavno nisam za brak. Trenutno me zanima samo posao, kako ovaj u Švajcarskoj, tako i pevanje. Ali ima i još jedna stvar, pišem knjigu koja će Srbiju baciti na kolena. Moj život na papiru, sve crno na belo bez ikakve cenzure. Od male bebe do velike Elektre Elit – zaključila je.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here