Instagram
Emina Jahović

Emina će se danas na sudu u Istanbulu suočiti sa Mustafom, sa kojim već tri godine ne može da se dogovori kome će posle razvoda pripasti kuća i muzički studio.

Naime, kako saznaje Informer, bivši supružnici navodno najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

– Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti – priča dobro obavešteni izvor pomenutog portala i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

– Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove – kaže izvor.

Pored luksuzne vile, pevači navodno ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona evra.

Emina Jahović pred suđenje sa Mustafom poručuje da je istina na njenoj strani.

– Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji – kaže pevačica.

Podsetimo, Mustafa Sandal (52) ponovo staje na ludi kamen. Pevač će se uskoro oženiti dve decenije mlađom devojkom Melis Sutšurup (32), pišu turski mediji. Sandal je već dve godine u vezi sa mlađanom lepoticom, ali su tek nedavno počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here