Tanjug

Nacionalna avio-kompanija tri puta nedeljno do španske prestonice.

Er Srbija od 15. maja 2023. godine širi svoje prisustvo u Španiji uvođenjem trećeg nedeljnog leta između Beograda i Madrida i po prvi put od uspostavljanja te direktne linije uvodi i treću nedeljnu frekvenciju.

Uz letove sredom i subotom, nacionalna avio-kompanija će od sredine maja do španske prestonice saobraćati i ponedeljkom.

– Španija je tradicionalno zanimljiva destinacija našim putnicima, bilo da putuju turistički ili poslovno. Naša kompanija leti do pet gradova u toj zemlji i na svim letovima beležimo veliku popunjenost putničke kabine. Analizirajući tržište i osluškujući potrebe naših putnika, odlučili smo da uvedemo još jedan polazak u toku radne nedelje, ponedeljkom. Verujemo da će dodatni let omogućiti poslovnim putnicima da sada lakše planiraju svoje putovanje, dok će istovremeno povećati povezanost španske prestonice sa ostatkom naše mreže – izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije.

Er Srbija je letove do Madrida i Barselone pokrenula u junu 2019. godine, dok su letovi između Beograda i Malage, Majorke i Valensije pokrenuti tokom 2022. godine. Letovi do gradova u Španiji obavljaju se sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd i osmišljeni su tako da putnicima pružaju pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here