Tanjug

“Er Srbija” saopštila je danas da je proširila međukompanijsku saradnju sa “Ameriken erlajnsom”, jednom od najvećih avio-kompanija na svetu i na taj način putnicima omogućila dobre veze između Beograda i više od 70 dodatnih destinacija širom SAD.

Kako se navodi, kombinujući letove srpske nacionalne avio-kompanije između Beograda i Čikaga, koji počinju 17. maja 2023. godine, sa letovima “Ameriken erlajnsa” između Čikaga i drugih tačaka, putnici imaju priliku da jednostavno stignu do velikog broja gradova širom SAD.

– Na taj način, putnicima smo pružili mogućnost da preko Beograda stignu do brojnih destinacija u Americi. Tom proširenju umnogome je doprinelo pokretanje direktnih letova između Beograda i Čikaga. Otvaranjem te linije i uz pouzdanog partnera kakav je Ameriken erlajns, naši putnici će lakše i brže stizati do svih delova SAD – rekla je menadžerka međukompanijskih poslova i alijansi “Er Srbije” Ivana Miklja Mučalov.

Proširenjem međulinijske saradnje i uvođenjem Čikaga u mrežu srpskog nacionalnog avio-prevoznika, iz Beograda će se brže stizati u Feniks, Las Vegas, San Dijego, Sijetl, San Francisko, Solt Lejk Siti, Los Anđeles, Santa Anu, Majami, San Antonio, Denver, Orlando, Džeksonvil, Boston, Portland, Tampu, Hjuston, Nju Orleans, Ostin, Dalas, Oklahoma Siti, Filadelfiju, Mineapolis, Kanzas Siti, Pitsburg, Atlantu, Nešvil, Vašington, Memfis, Omahu, Springfild i mnoge druge gradove.

“Er Srbija” i “Ameriken erlajns” od ranije imaju odličnu međulinijsku saradnju zahvaljujući kojoj, preko Njujorka, spajaju glavni grad Srbije sa značajnim brojem destinacija u Americi.

2 COMMENTS

  1. Ali ipak će „O‘ Hara“ biti zlatna vredna . Mnogo naših gradjana gravitira tom delu USA!
    A i mnogo onih koji su u Canadi će koristiti taj Aerodrom za svoja putovanja u Dimovinu.
    Koliko se mogu setiti JAT je nekada pre 30 godina leteo i za Grad Andjela (Los Angeles) e to bi bilanpravo dobra destinacija za Air Serbia !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here