commons.wikimedia/aeroprints.com

Aviokompanija Er Srbija saopštila je da je zbog lošeg vremena otkazan jutarnji let u subotu iz Beograda za Cirih, kao i povratni iz Ciriha za Beograd, a putnici će biti preusmereni na popodnevne letove nacionalne avio-kompanije do tog grada.

Kako je u saopštenju navedeno, let Er Srbije od Beograda do Tivta kasnio je danas zbog loših vremenskih uslova i nemogućnosti točenja goriva i preusmeren je u Podgoricu, a zatim je zbog završetka radnog vremena tivatskog aerodroma povratni let od Tivta do Beograda otkazan.

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova otkazani su i letovi od Beograda do Berlina i povratni od Berlina do Beograda, a bilo je i višesatnih kašnjenja još nekoliko redovnih i čarter letova Er Srbije večernjim satima, navedeno je u saopštenju.

“Zbog faznih kašnjenja u redu letenja mogu se očekivati i promene tipa aviona, kao i kašnjenja i eventualna otkazivanja i na pojedinim drugim letovima. Srpska nacionalna avio-kompanija preduzima neophodne korake da preusmeri na alternativne letove sve one koji su izgubili svoje konekcije”, dodala je u saopštenju Er Srbija.

1 COMMENT

  1. Nespobnost air srbije,je dostigla svoj maksimum!ako pogledate dnevni red letenja,primeticete da skoro nijedan let ne ide na vreme,i tako je vec fugo,dugo!Sramota je da je isti managment i dalje tamo!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here