Tanjug

Er Srbija će tokom letnje sezone 2023. godine pokrenuti četiri nove redovne destinacije u Grčkoj, jer ima za cilj da uvede ukupno 21 novu liniju u 2023.

Srpski prevoznik će dodati letove iz Beograda za Heraklion dva puta nedeljno, Haniju tri puta nedeljno, Rodos četiri puta nedeljno, a Krf dva puta nedeljno. Svima će upravljati Erbas A320.

Najnoviji razvoj događaja povećava broj destinacija Er Srbije u Grčkoj na šest, upotpunjujući Atinu i Solun.

Er Srbija planira da uvede ukupno 21 novu liniju do 2023. godine, od kojih je šesnaest javno objavljeno. Očekuje se da će prevoznik u narednim danima objaviti preostale destinacije.

Nakon razgovora sa rukovodstvom Er Srbije, srpski ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je:

– Ponosni smo na našeg nacionalnog avioprevoznika koji samo u 2023. godini planira da svojoj mreži doda 21 redovnu destinaciju i ima poslovni plan za rekordnu godinu.

Pored navedenog, srpski avioprevoznik je do sada najavio uvođenje letova iz svog čvorišta u Beogradu do Budimpešte, Ankare, Katanije, Izmira, Hamburga, Čikaga, Geteburga, Kelna, Napulja, Firence, Marseja i Palerma, piše exyuaviation.

1 COMMENT

  1. Ma sve je to lepo, ali kad vidim cene, mislim da mi se više isplati da letim nekom kompanijom koja ima uslugu “privatni letovi za grupe”. Kvalitetnija usluga a cene karata možda malo više od njih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here