Era Ojdanić kitio trubače

0

Dok muzičari na dragačevskom Saboru trubača tvrde da je bilo mršavo i da nije bilo bakšiša koliko se očekivalo, Era Ojdanić tvrdi da su mu trubači načisto ispraznili džepove! Toliko se istrošio u Guči, da se jedva vratio kući, moleći se usput da mu auto negde ne stane jer nije imao para da sipa gorivo.
– Kad su me trubači videli, na samom ulazu, opkolili su me i nisu hteli da me ostave na miru dok im nisam istresao sve što sam imao. Ma istresli su me do gole kože. Sto hiljada (oko 850 evra) sam dao na muziku. Naravno, nije mi žao, znam kako je kad ja zarađujem. Uživao sam trošeći lovu na muziku. Ko ne da pare, taj ne može ni da zaradi. Samo sam ih molio da mi ostave za benzin, da mogu da se vratim kući. Jedva sam spasao dve hiljadarke, da sipam bar deset litara benzina! – kaže pevač, dodajući da se kući vratio dekintiran.
Inače, nedavno je u medijima objavljena vest da je Era u Sarajevu pokraden i da ga je neko odžepario dok je išao ulicom. Međutim, Era kaže da nije tačno da ga je neko odžepario, već da je novčanik, isključivo svojom nepažnjom, jednostavno izgubio.
– Ma ko da me pokrade u Sarajevu, gradu u kojem žive sve sami jarani? U novčaniku i nije bio nešto mnogo love. Ali, bila su u njemu dokumenta, lična karta i vozačka dozvola. Pre dva dana, iz Sarajeva mi se javila jedna divna devojka, Milica se zove, koja je našla moja dokumenta i poslala mi ih. Lepo vam kažem da su Sarajlije sjajni – priča Era.
Ojdanić je nekoliko dana proveo u svom apartmanu u Crnoj Gori. I dok u Srbiji poslednjih nedelja radi punom parom, priznaje da u Crnoj Gori tezgi nema ni za lek.
– Kolege koje sam tamo sreo mi kažu da je situacija katastrofalna, što se tiče našeg posla. Malo ko stvarno radi, i većinu kolega koji su se našli u Crnoj Gori, što bi rekao naš narod, pas nema za šta da ujede!
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here