Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković uspešno se oporavlja od povrede metatarzalne kosti, koju je zadobio na utakmici 21. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša.

– Trenutno se osećam dobro, oporavak ide u pravom smeru, kako je i planirano. Redovno idem na terapije, još uvek ne smem maksimalno da se oslonim na nogu, ali opet to je normalno kada je u pitanju ovakav tip povrede. Najviše mi nedostaju utakmice, kao i treninzi, ali nadam se da ću izaći još jači iz ovoga i nastaviti da pružam partije na vrhunskom nivou – rekao je Eraković za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac istakao je da veruje u svoje saigrače i da u narednim utakmicama i da očekuje nastavak pobedonosnog niza, koji mu je samo motiv više da se što pre pridruži ekipi.

– Tim zaista igra fantastično. Imamo niz od 16 utakmica bez poraza u prvenstvu, to sve govori. Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita u kup utakmici. Postavili smo cilj na početku sezone da osvojimo duplu krunu, nadam se da će tako i biti. Uskoro se bliži i derbi, a Crvena zvezda uvek ide na pobedu bez obzira ko je protivnik. Smatram da smo kvalitetnija ekipa i naravno da očekujem trijumf – istakao je Eraković.

Mladi reprezentativac Srbije napominje da je teško reći u ovom trenutku kada će se vratiti na teren, ali da taj momenat iščekuje sa nestrpljenjem.

– Operacija je odlično prošla, sad ide ovaj teži deo kod fudbalera, jer treba da prođe određeno vreme kada ću dobiti „zeleno svetlo“ da mogu da se vratim potpuno u trenažni proces. Ne znam još tačno vreme kada ću biti spreman za maksimalne fizičke napore, ali se nadam da ću se uskoro priključiti ekipi i pomoći saigračima u osvajanju duple krune – zaključio je Eraković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here