EPA/Andrej Čukić
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan

Delegacija kosovskih poslanika posetila je Veliku narodnu skupštinu Turske, a kako je saopštio Mergim Ljuštaku, poslanik Demokratske partije Kosova, njih je u Skupštini dočekao predsednik države Redžep Tajip Erdogan koji je rekao da će Turska nastaviti da podržava Kosovo na svim poljima.

Ljuštaku je na Fejsbuku naveo da je uloga Erdogana veoma važna za garantovanje mira i stabilnosti na Balkanu.

“U Velikoj narodnoj skupštini Turske srdačno nas je dočekao veliki prijatelj Albanaca, predsednik Redžep Tajip Erdogan. Gostoprimstvo, skromnost, bliskost, neke su od osobina koje karakterišu ovog lidera svetske klase. ‘Turska će nastaviti da podržava narod Kosova na svim poljima’, bile su njegove reči. Turska je strateški partner koji je bezrezervno podržao jačanje međunarodnog subjektiviteta naše zemlje. U svetlu nedavnih dešavanja, uloga predsednika Erdogana je veoma važna za garantovanje mira i stabilnosti na Balkanu”, naveo je Ljuštaku.

3 COMMENTS

  1. Dali srce moje tursko znaš da po proročanstvu sada Aja Sofija neće dugo biti izmedju “minareta”(ono što na rakete liči)…… povedi računa srce moje šta radiš da se to nebi malo ubrzalo….. zlato tursko moje !

  2. Ovi Albanci na Kosovu i Metohiji ne znaju više ko im je gazda ??? Taman pomisle da su to SAD, kad počne da komanduje Nemačka, a eto ti sad i Turkije – traži harač ! A sve vreme žive na srpskom imanju ! Hoće li neko više početi da plaća zakup zemljišta ???

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here