EU odgovorila Vučiću: Čekamo rezultate istrage

Vestionline, Tanjug
4
pixabay.com
Foto: Ilustracija

Portparolka visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Maja Kocijančič odgovorila je večeras na Tviteru povodom pisma koje joj je prethodno uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u vezi sa navodnim trovanjem članova CIK, navodeći da EU čeka rezultate istrage.

– Dragi predsedniče Vučiću, hvala vam na Tviter pismu. EU trenutno čeka rezultate istrage – napisala je Maja Kocijančić i dodala da misija EU za pracenje izbora na Kosovu s pažnjom prati slučaj.

Predsednik Vučić je ranije danas uputio pismo portparolki visoke predstavnice EU Maji Kocijančič, objavljeno na Tviter nalogu, u kome od nje traži da kaže da li su Srbi trovali Albance antraksom i novičokom, i da, ako to nije istina javno kaže ko je izmislio tu priču.

4 COMMENTS

  1. V hotelu Union v Ljubljani rabijo čistilko..tam se prijav…

  2. Citaj: “Cekaj da vidimo da li smo dobro lazirali ili cemo morati da se peremo pred javnoscu.” Na sta je EU spala kada podrzava ovu separatisticku lakrdiju.

  3. Čekate rezultate istrage.Čekate vi kako da uobličite laž da bi okrivili Srbe.Već oproban metod vaše istrage.

  4. cekaju rezultat istrage ovo nece biti povoljno za srbiju traze nacin kako da okrive srbiju da bi nato imao izgovor kao i onaj racak i da proglasi srbe za zlocince
    poslusajte grka ove albance sa kosova treba isterati nazad otkud su i dosli

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here