Tanjug/AP

Vlada Srbije, Delegacija EU u Srbiji i Kancelarija UN za projektne usluge (UNOPS) potpisaće danas sporazum o angažovanju oko 200 zdravstvenih radnika.

Oni će u narednom periodu pomagati u borbi protiv epidemije Covid-19, saopštilo je Ministarstvo za evropske integracije.

Kako se navodi, angažovanje zdravstvenih radnika biće omogućeno sredstvima Evropske unije.

Sporazum će u 12 sati potpisati ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, šef kancelarije EU u Beogradu Sem Fabrici i šefica Kancelarije UN za projektne usluge Mikela Telatin.

3 COMMENTS

  1. Pa nisu to njihovi zdravstveni radnici nego naši pametnjaci koji su otisli u EU a sad ih ona vraca kuci…

  2. Зар није јефтиније отпустити политичаре, који у сред пандемије организују тениске турнире Титовог братства-јединства у сред Београда и праве разне журке, на исту тему. Данас су забранили медији да коментарише узроке новог корона таласа.
    Каква би данас била корона ситуација у Србији, да немамо најбољег (најпаметнијег?) тенисера на свету и гомилу шупљоглавих политичара на власти.
    Помози Боже ако може.

  3. Врло штура информација, која може да се тумачи и да је у Србији ситуација толико драматична, да Србија са расположивим медицинским особљем не може да се избори!
    Поред тога знам неколико примера где волонтери нису плаћени нити се размишљало о њиховом пријему, па би било интересанто да до краја истражите о чему се заправо ради?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here