Printscreen
Madam Piano

Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, svoju muzičku karijeru započela je 1991. godine i to u duetu sa glumicom Anom Sofrenović. Objavila je tri studijska albuma, a pesma “Eternal love” koja je zapravo duet sa italijanskim pevačem po imenu Franco Masi, jedan je od njenih najvećih hitova.

Sarađivala je sa bendom “Ortodoks Kelts” na pesmi “Galija”, a 1998. godine učestvovala je na festivalu Pjesma Mediterana sa pesmom “Moj jasmine” u duetu sa Borom Dugićem.

Iako je bila uspešna u svom poslu, ona je odlučila da više ne želi da se bavi muzikom na način na koji je to radila do tada.Isticala je puno puta da je muzička scena opterećuje, a Ljiljana Rančić, kako je glasilo pravo ime Madam Piano, od te godine vodi potpuno drugačiji život.

Pored muzike, njena velika ljubav bila je astrologija, kojom se danas ozbiljno bavi. Diplomirala je na astrološkom institutu ”Johannes Kepler” a početkom 2011. godine stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP. Pod pseudonimom Nia Nedeljković objavila je knjigu “Odiseja 2012” koju je napisala sa Aleksandrom Imširagićem, predsednikom “Johannes Kepler” instituta u Beogradu.

U periodu koji je usledio počela da se bavi pedagoškim radom u sferi muzike, ali i astrologijom, koja je postala njena velika ljubav.

Bila je udata za kolegu Dejana Škopelju, sa kojim ima ćerku Lunu, a sada je udata za Marka Nedeljkovića, te iz braka sa njim ima sina Luku.

Ljijana je prošle godine najavila mogućnost da snimi novi album, što se pak nije desilo.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime