Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće ovog petka dva polufinala, u singlu protiv Aleksandra Zvereva i u miks dublu u kojem nastupa zajedno sa Ninom Stojanović.

Novak ima veliku šansu da na ovim Olimpijskim igrama napravi odličan rezultat i obori mnogo rekorda, a prvi meč igra protiv Aleksandra Zvereva. Taj meč je na programu je drugi po rasporedu na centralnom terenu, odmah posle duela Pabla Karenja Buste i Karena Kačanova, koji počinju da igraju od 08.00.

TV prenos je obezbeđen na RTS 1, a može se pratiti i na Eurosportu, a takođe tekstualni prenos možete da pratitite i na Telegrafu.

Novak i Zverev na teren neće izaći pre 09.30, a u zavisnosti od dužine meča Karenja Buste i Kačanova Đoković, bi mogao na teren i kasnije.

Podsetimo, Đokovića posle meča sa Zverevim čeka i polufinale miks dubla u kojem on i Nina Stojanović igraju protiv ruskog para Elena Vesnina – Aslan Karacev.

Taj meč je na programu treći na terenu broj 1, ne očekuje se da počne pre 12 časova, a zavisiće od dužine prethodnih mečeva na terenu broj 1, ali i od Novakovog meča sa Zverevim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here