Foto: MN Press
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana nastavljaju ovog četvrtka učešće u evropskim takmičenjima. Crveno-beli u Danskoj od 18.45 u četvrtak igra protiv Mitjilanda meč 3. kola grupe F u Ligi Evrope, dok crno-beli u grupi B na svom terenu od 21 sat, u borbi za prvo mesto, igraju protiv Genta. 

Navijači crveno i crno-belih i svi ostali ljubitelji fudbala u Srbiji mogu da gledaju meč na RTS 1 i Arena sport 1.

Podsetimo, Zvezda je put Danske krenula oslabljena, bez četiri igrača. U sastavu nema najboljeg igrača Aleksandra Kataija, koji se sporije oporavlja od korona virusa, iz istog razloga na put nije krenuo ni Rišairo Živković, a novi slučaj korona virusa zabeležen je kod Milana Pavkova, dok je udarac na poslednjoj utakmici dobio Veljko Nikolić, koji takođe nije među putnicima.

Zvezda je u prva dva kola ostvarila pobede i na dobrom je putu da prezimi u Evropi. Ukoliko bi savladala šampiona Danske, širom bi otvorila vrata nokaut faze Lige Evrope.

Da podsetimo, kada je reč o Ligi Konferencija, crno-belima će dobar rezultat protiv Genta biti bitan jer prvo mesto u grupi donosi direktno mesto u osmini finala i preskače se šesnaestina finala gde se drugoplasirani timovi sastaju sa trećeplasiranima iz grupa Lige Evrope.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here