Evo i mirođije u čorbi: Državni vrh čestitao košarkašima

0

Bez njega ništa ne može da prođe: Premijer Srbije Aleksandar Vučić 

 

"Ovo je izuzetan uspeh srpske košarke na koji smo dugo čekali. Ponosni smo na vas, vašu igru i timski duh koji ste pokazali na ovom prvenstvu. Iskreno verujem da je ovo tek prvi u nizu izuzetnih rezultata i uspeha koje ćete vi, kao izvanredna generacija mladih igrača, postići u svojoj reprezentativnoj karijeri", navodi se u
Vučićevoj čestitki.

 

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović priključila se čestitkama.

 

"Čestitam vam na hrabrosti, srčanoj borbi i istrajnosti koju ste pokazali, boreći se ravnopravno za prvo mesto na Svetskom prvenstvu u košarci. Pokazali ste da se trud i rad uvek isplate i još jednom potvrdili da je srpskoj košarci mesto u samom svetskom vrhu. Vaše srebro sija kao zlato! Ponosni smo na vas", piše u saopštenju Zorane Mihajlović.

 

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković istakla je da srebrna medalja košarkaša ne Svetskom prvenstvu "sija kao zlato".

 

"Bez obzira na poraz u finalu, pokazali ste izuzetan talenat i kvalitet. Ostavili ste iza sebe mnoge dobre selekcije i doneli svima nama veliku radost. Uživali smo u vašim potezima i koševima, kojima ste pokazali da je Srbija zemlja košarke i vratili nas na zasluženo mesto – u svetski vrh", navela je Maja Gojković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here