ATAImages
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović najavila je petu zagrebačku “Arenu” i postala apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u “Areni Zagreb”. I sama je iznenađena količinom podrške i obožavalaca, ali pre svega zahvalna.

“Peta Arena, peta veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem – osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvek. Verujte mi da će svaku veče u Zagrebu biti posebno”, poručila je Prijović obožavaocima putem “Extra FM-a” gostujući u Zagrebu.

Ako se ne računaju najskuplja mesta u VIP ložama, onda je prosečna cena ulaznice za koncert oko 32 evra, što znači da će Prijović po koncertu zaraditi najmanje 555.000 evra, s obzirom na to da u “Arenu” stane oko 18 hiljada ljudi, navodi “Telegraf”. Dakle, ako uspe da napuni petu “Arenu”, Aleksandra Prijović zaradiće više od 2.780.000 evra. Naravno, od te cifre treba odbiti iznajmljivanje prostora, ali i ostale troškove poput kostima, benda, scenografije…

Podsetimo, Aleksandra se proslavila učestvovanjem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a od tada se njen put i te kako razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka. Retko ko zna da je imala drugačije umetničko ime na samom početku karijere. Aleksandra se kao 14-godišnjakinja na nagovor kompozitora predstavljala kao Any Prijović, ali je jako brzo odustala od ovog pseudonima i odlučila se za puno vlastito ime.

Inače, rođena je u Somboru 22. septembra 1995. godine, a odrasla je u Belom Manastiru, prenosi. Njeni roditelji Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović razveli su se kad je imala samo tri godine, a ona je posle razvoda ostala da živi sa majkom u Hrvatskoj.

1 COMMENT

  1. Ko je taj polusvet koji može ovo da sluša i voli ? Šta bi sa pet generacija koji su odrasli uz Azru,EKV,Haustor,SMAK,Riblju Čorbu,Atomsko sklonište,Idole,Kerber,Film,Pankrte,Buldožer, Prljavo Kazaliste, Generaciju 5,Zabranjeno puštenje,Elvis J Kurtovića………uz Top Listu Nadrealista…..itd…..gde su potomci tih generacija da se bore protiv ovog cici-mici-vrc nazovimo muzike(šteta nota) !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here