MN Press

Poznati voditelj Milan Kalinić novo je lice zabavno-muzičke televizije K1, gde će se na jesen emitovati njegova prva autorska emisija „Preživeli“.

Novost da prelazi na K1, televiziju koja je u vlasništvu Željka Joksimovića, Milan je potvrdio i gostujući u emisiji „Kec na jedanaest“.

– Pripremam svoj prvi autorski serijal pod nazivom „Preživeli“. U avgustu krećemo sa studijskim snimanjima, emitovanje je krajem septembra ili početkom oktobra. Neću da otkrivam koja je tema, ali je jako interesantna – rekao je Kalinić.

Iako je voditeljstvom počeo da se bavi slučajno, ovaj glumac je svoju karijeru izgradio u brojnim kultnim formatima kao što su Leteći start, Ruski rulet, Sve za ljubav, Veliki brat, Izađi na crtu i Ples sa zvezdama. U novom angažmanu ide korak dalje.

– Sada ćete videti drugačijeg Milana Kalinića. Radiću sa poznatima, od njih ćete čuti neke stvari koje do sada niste znali. To je dosta teško, i to mi je bio najveći strah. Ali evo, gosti su pristali da pričaju – otkriva Milan.

O svojim utiscima o K1 televiziji kaže:

– Najpre sam se oduševio estetikom. Ovo je televizija koja je trenutno vizuelno najatraktivnija na ovim prostorima. Mlada je, ali već ide napred čvrstim i sigurnim koracima. Drago mi je da sam deo svega ovoga, da dolaze drugi ljudi, da nas je sve više i više, a biće još iznenađenja i transfera.

– Uzvratio bih vam gostoprimstvo u svojoj emisiji, ali nije takvog tipa i bolje da nemate teme za nju – našalio se Milan sa voditeljima emisije „Kec na jedanaest“, Aleksandrom Jeftanović i Boškom Jakovljevićem.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime