pixabay.com

Svakodnevno proveravate vaš horoskop, pogledate i šta zvezde prognoziraju za vašeg partnera ili partnerku? A šta je s vašom braćom i sestrama?

Razumevanje horoskopskih znakova vaših braće i sestara može da pomogne u savladavanju ili barem ublažavanju porodičnih drama, zato pročitajte sve što bi trebalo da znate o njima na osnovu horoskopa:

OVAN

Braća i sestre rođeni u ovom znaku uvek žele da se istaknu kao pojedinci, međutim jako je korisno pronaći način kako sarađivati s njima.

Ovnovi ponekad imaju tendenciju da se osećaju kao crne ovce u porodici, pa se potrudite da se uvek osećaju dobrodošlo, ali i da zadrže svoju nezavisnost.

BIK

Možda će vam se ponekad učiniti da su vaš brat ili sestra rođeni u znaku Bika materijalisti, ali oni samo zaista cene svoje stvari.

Prizemni su i žele da stvari budu jednostavne, a vole pažljivo odabrane poklone.

BLIZANCI

Ako za brata ili sestru imate Blizance, to je osoba koja se lako kreće između “svetla i tame”. Blizanci vole afirmativne reči pa ih pohvalite za trud. Ako otkažu dogovor u zadnji čas, ne uzimajte to previše k srcu jer su skloni predomišljanju.

RAK

Rakovi su poznati kao veliki emotivci i negovatelji. Vaš brat ili sestra rođeni u ovom znaku verovatno se prema vama odnose zaštitnički, bez obzira ko je stariji.

Ponekad mogu da šefuju, pa im povremeno prepustite neke bitnije porodične zadatke. Takođe, ako planirate zajednički izlazak ne pozivajte nikog sa strane pre nego što se konsultujete s vašim Rakom jer on mora da se pripremi za dodatni emocionalni napor.

LAV

Lavovi su strastveni i nadahnjuju ljude oko sebe. Vole da imaju svoje pleme zbog čega ih drugi smatraju sjajnim domaćinima. Uživaju u aktivnostima koje okupljaju ljude. Mogu biti jako strastveni kada su u pitanju emocije zato se nemojte iznenaditi ako ponekad postanu predramatični.

DEVICA

Ovaj znak voli da se fokusira i na najmanje detalje. Takođe, Device su introvertne i vole da imaju vreme samo za sebe.

Veliki plus braće i sestra rođenih u znaku Device je da vole da pomažu i biće tu ako se selite ili ako nešto treba da se popravi u vašem stanu. Ako želite da ih nagradite, recite im da odmore, a da ćete vi oprati sudove nakon ručka.

VAGA

Braća i sestre Vage su odlični kada je u pitanju efikasno komuniciranje i održavanje mira. Možda su ponekad pasivni i ne govore vam što im je na srcu i umu, ali nemojte se bojati da kopate dublje.

Vage posebno cene kvalitetno provedeno zajedničko vreme.

ŠKORPIJA

Škorpije su intelektualci koji su izvrsni u razotkrivanju tajni. Ako nešto nije u redu, oni će to shvatiti. Ako čuvate tajnu, oni će je razotkriti (i možda je upotrebiti protiv vas).

Zato je bolje da s njima budete iskreni. Uživajte u dubokim razgovorima s njima i pazite da odvojite dovoljno vremena kako biste čuli šta imaju da kažu.

STRELAC

Strelci su smešni, pametni vizionari, ali mogu da budu i arogantni pametnjakovići. Obožavaju putovanja i da uče o novim stvarima. Zbog toga je idealno s bratom ili sestrom koji su rođeni u ovom znaku zajedno odlaziti na kulturna događanja – u muzej, pozorište, na koncerte…

JARAC

Brat ili sestra rođeni u ovom znaku skloni su tome da se nameću kao izvršni direktori u porodici, a istovremeno su prilično osetljivi.

Osim toga, cene tradiciju tako da morate biti oprezni kada odlučite da ih obavestite da recimo nećete doći na neko porodično okupljanje. I nemojte čekati poslednji trenutak.

Dobro je znati i da Jarci vole praktične, korisne i lepe poklone.

VODOLIJA

Braća i sestre rođeni u ovom znaku fokusirani su na okupljanje i davanje podrške ljudima. Bitan im je sklad u porodici zbog čega će se potruditi da svako za stolom dobije priliku da kaže šta želi.

Postoji mogućnost da će se udaljiti od porodice ako ne dobiju priliku za izražavanje svojih optimističih pogleda na budućnost. Zato povremeno odvojite vreme i pitajte ih za mišljenje.

RIBE

Ribe su emotivni sanjari. Osim toga, mogu da budu jako prilagodljive i otvorene za promene. Ponekad im je potrebna pomoć kad treba da se pridržavaju neke rutine. Zato im pomozite u strukturiranju života, tako da se s njima nalazite isti dan svake nedelje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here