Evo zašto se Šakira zahvalila jednom mladom Srbinu

0

Tviter/Shakira
Hvala ti Aleks: Napisala Šakira
 

Aleksandar svoje radove postuje na društvene mreže. Neke poznate face koje crta taguje, a drugi su ga primetili zahvaljujući Tviteru.

Kako je Šakira saznala za njega?

– Postavio sam crtež na Tviter. Nisam verovao da će ga videti pored toliko pratilaca. Posrećilo mi se – priča nam Aleksandar.

Pored toga što mu se zahvalila, čuvena pevačica je njegov crtež podelila na svom Tviter profilu, a kasnije i na Instagramu.

– Odjednom je telefon počeo da mi zuji, stizalo je mnogo obaveštenja, tada je podelila crtež na svom Tviter profilu, a posle sam video da je podelila i na svom zvaničnom Instagramu i na Fejsbuk strani. Mogu da kažem da je ovo najsrećniji dan u mom životu – kaže mladi crtački genije.

Komentari na Šakirin tvit su odlični, a njeni obožavaoci su je podsetili i na odličnu atmosferu koju je doživela 2011. u Beogradu.

Svoj talenat Aleksandar je otkrio još kao "klinac u školi" kada je iz Likovne kulture ređao sve same petice. Da je crtanje "ozbiljno zanimanje" govori i podatak da talentovani Aleksandar od ovog "posla" može i da zaradi.

– Od crtanja može da se živi. Po radu otprilike zaradim oko 40 evra, skuplji su oni koje šaljem u inostranstvo zbog poštarine… – objašnjava umetnik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here