pixabay.com

Među poznatim damama imamo sve više primera gde je kratka frizura sjajno uklopljena u čitav “imidž”. To je samo još jedan dokaz da žene sa kratkom kosom mogu da budu veoma privlačne. Evo nekoliko razloga za to.

Lako privlače pažnju

Ne viđaju se tako često na ulicama žene sa kratkom kosom, pa zato lakše “zapadnu za oko”. Upravo zato, muškarci često ističu “jedinstvenost” kao važnu odliku žena sa ovakvom frizurom.

Pokazuju samopouzdanje

Eksperimentisanje nije lako, pa se ne odlučuju sve žene da skrate kosu koju su tako dugo negovale. Muškarci umeju da prepoznaju hrabrost i samopouzdanje koji su potrebni da bi se neko odlučio na ovakav korak, pa ih to privlači.

Nema padanja kose preko lica

Muškarcima ponekad smeta kada, u trenucima razmene nežnosti, kosa padne preko lica. Osim toga, tu je i praktična svrha – nema dugih dlaka po jastuku, tepihu i ostatku doma.

Vrat i ramena su uvek otkriveni

Ovi delovi ženskog tela veoma su privlačni, pa je deo “šmeka” žena sa kratkom kosom i to što su im vrat i ramena uvek otkriveni.

4 COMMENTS

  1. Otkud vi znate, da su one privlačne muškarcima više od onih sa dugom kosom?Ja sam mislio, da su muškarcima privlačne lepe žene!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here